Mesyuarat dah selesai….


meeting kat mess tadi taklama lah…sampai 1530 je..aku sebagai wakil cawangan mek unit aku pmc bagi banyak jugak keje..aiman tak kisah..bak kata kolonel nahar dulu buat ajerlah yang penting pastikan gaji halal tul tak skot?harini pelajaran baru yang aku blaja dari meeting tadi naik lah setingkat lagi..korang nak tahu mender?aku kena organize menu untuk buat makan majlis potluck minggu depan kat mess…aku ajk taman manalah penah buat makan2 ni…tanya pasal baja..biji benih racun serangga aku pro la..mula meeting tadi bincang pasal potluck selasa depan pastu pmc dismisskan pegawai yang bukan ajk mess.ajk mess remain seated bincang pulak pasal membentangkan minit mesyuarat mess yang lalu..aduh kokap nya…ada yang tak bawak minit tu..nak bentang mender…nasib baiklah PMC tak sickening..dia tangguhlah meeting tadi pada sabtu ni…bawak jangan tak bawak minit tu katanya…chewah kata ajuk pulak dah…yerlah pegawai ajar…hehehehe..so meeting tanggung lah hari sabtu ni..itupun lepas meeting dato’ najib dan datin rosmah nak datang 4 bgd nak main golf…kalau sempatlah kata pmc…aku no hal..aiman tak kisah hehehehe..aku sekarang dah sampai kem dara lock dimana kem aku cawangan mekanis berdiri megah disini…ada masa ni buatlah kejap karangan dalam web log ni…dah ada blog buatlah jangan jadi macam quran buruk kan skot?ada masa jangan bazirkan..buatlah mender2 yang berfaedah…so sementara menunggu time nak baris tahlil jam 1800 nanti aku nak share lah dengan korang semua apa aku buat kat kem ni….korang terhibur skill penulisan aku pun makin bertambah baik…betul ke?hehehehe..aku sekarang tengah pikir nak cerita kat koranag semua pasal kem aku ni buat kerja apa…kebanyakkan askar pun tak tau kami buat apa..bukan apa bapak kami bukan panglima 4 briged tapi dato’ mokhtar parman panglima mk lat td kat kem imphal kuala lumpur…keliru keliru…aku tak…depalah..ehhh macam lagu ajai dan nurul lak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: